top of page

Nu finns en chans för leg. veterinär och TF veterinär att ansluta till vårt erfarna härliga gäng på kliniken!

Kom och arbeta med oss på Resteröds Djurklinik - den lilla smådjurskliniken med stora resurser!

 

Kliniken öppnades sommaren 2022 i helt nyrenoverade lokaler och har redan byggt upp en krets med nöjda och lojala kunder. Vi är för närvarande två veterinärer, tre leg. DSS, två DV2or och en DV1. Vi söker nu nytillskott till personalstyrkan för att möta upp den ökade efterfrågan.

På kliniken prioriteras en god arbetsmiljö, både praktiskt och sociodynamiskt. Vi har utöver poliklinik med röntgen och ultraljud en operationsavdelning med avancerad övervakning och ventilator samt tandavdelning med digital tandröntgen.

I vårt Idexx-lab kör vi förutom vanliga blod- och urinprover även progesteron, joniserat kalcium, blodgaser och UPC. Kliniken har regelbundet veterinär på plats som gör mer specialiserade ultraljud av buk, hjärta samt ortopediska ultraljudsundersökningar.

Vi välkomnar ansökningar från dig som är ny och vill utvecklas, kommer du med erfarenhet är det meriterande. Ansökningar beaktas för både sommarvikariat samt fastanställning. 

Tveka inte att skicka din ansökan med CV. Vi ser väldigt mycket fram emot möjligheten att berätta mer om oss samt höra hur du kan bidra till att utveckla vår verksamhet.

Vid frågor eller jobbansökan; 

Kontakta Ellen Rudling på ellen@resterodsdjurklinik.seVi håller intervjuer löpande och anställer när vi hittar rätt kandidat.

 

Ett urval av bilder från verksamheten som visar en del av vad vi gör;

1.jpg
5.jpg
bottom of page