top of page

Vi på kliniken
Våra medarbetare består av erfarna legitimerade veterinärer, legitimerade djursjukskötare och djurvårdare.

Ellen Rudling,

legitimerad veterinär, grundare och delägare av kliniken 

Ellen tog sin veterinärexamen år 2014 och har arbetat både på djursjukhus och mindre kliniker i Sverige och Danmark. Hon har inriktat sig på kirurgi och tandvård, och är mycket intresserad av förebyggande tandvård samt lagning av tänder i den mån det är möjligt. Utöver detta uppskattar hon även att hjälpa djur med hudbekymmer eller andra medicinska bekymmer. Ellen har genom åren haft katter, hundar och hästar, och i familjen bor nu omplaceringshunden Leah, som är en dobermanntik.

Jonna Johansson,

legitimerad veterinär

Jonna är veterinär sedan 2014 och jobbar med alla djur som människan ser som sina bästa vänner, små som stora. Akutsjukvård är det roligaste hon vet, då detta kräver fördjupade kunskaper inom ultraljud, medicin och operation. Allergier, smärta och tandproblem är andra intresseområden som Jonna gillar att utreda, då det oftast snabbt leder till mindre lidande för djuren. Hemma har hon oftast några jourdjur som räddats och får kärlek i väntan på sina nya permanenta hem. Under åren har det bott allt från hamstrar till hundar i familjen. 

Johanna Rosén,

legitimerad djursjukskötare

Johanna har sedan 1997 arbetat både med akut- och intensivvård men även tillbringat mycket tid på operationsavdelning med sövning av patienter. För henne är det viktigt att du som djurägare får ett bra bemötande, men framför allt att ditt djur får bästa möjliga omvårdnad. Fritiden tillbringar hon i skog och mark med egna hundarna och westernhästarna. 

081020222.png

Sara Valenzuela,

djurvårdare 

Sara har jobbat inom djursjukvården sedan 2017 och trivs i mötet med alla härliga djur och deras djurägare men tycker även om att hjälpa till på operation och tandavdelningen. Hemma finns de två hundarna Molly och Sonic. 

Monica.jpg

Monica Öberg,

djurvårdare

Monica har en lång erfarenhet inom branschen och är den du först möter i receptionen.

Hemma på gården finns både ett gäng hundar, hästar och även får. 

Kenny Green Pettersson, 

entreprenör, grundare och delägare av kliniken 

Kenny har en lång bakgrund och stor erfarenhet av olika typer av djur, men framför allt av hästar. Hans huvudsakliga syssla är stängsel- och entreprenörsverksamhet i sitt företag Green Fence AB. Utöver det erbjuder han också rid- och lastträning av hästar, samt undervisning i form av ridlektioner och clinics, både nationellt och internationellt. Kenny och Ellen har en omplaceringshund, dobermanntiken Leah.

bottom of page