top of page

Vi på kliniken
Våra medarbetare består av erfarna legitimerade veterinärer, legitimerade djursjukskötare och djurvårdare.

Skärmavbild 2024-02-20 kl. 20.16.50.png

Ellen Rudling

Legitimerad veterinär, grundare och delägare av kliniken 

Ellen tog sin veterinärexamen år 2014 och har arbetat både på djursjukhus och mindre kliniker i Sverige och Danmark. Hon har inriktat sig på kirurgi och tandvård och är mycket intresserad av förebyggande tandvård samt lagning av tänder i den mån det är möjligt. Utöver detta uppskattar hon även att hjälpa djur med hudbekymmer eller andra medicinska bekymmer. Ellen har genom åren haft katter, hundar och hästar och har nu en hund och en katt.

Lisa Berg

Legitimerad veterinär 

Lisa har arbetat som veterinär sedan 2014 och tog sin veterinärexamen vid SLU i Uppsala. Hon har arbetat bland annat hos distriktsveterinärerna och sedan på större djursjukhus för hund och katt. Lisa är särskilt intresserad av ortopedi och kirurgi. Hemma i familjen finns just nu jaktspringern Gunde. 

Johanna Rosén

Legitimerad djursjukskötare

Johanna har sedan 1997 arbetat både med akut- och intensivvård men även tillbringat mycket tid på operationsavdelning med sövning av patienter. För henne är det viktigt att du som djurägare får ett bra bemötande, men framför allt att ditt djur får bästa möjliga omvårdnad. Fritiden tillbringar hon i skog och mark med egna hundarna och westernhästarna. 

Lina Jansson
Legitimerad djursjukskötare
Lina har arbetat inom yrket sedan 2002 och har arbetat både på små kliniker samt större djursjukhus. Hon har erfarenhet från både akutmottagning, operation samt mottagning av patienter på polikliniken. Uppfödning är ett stort intresse och hon har fött upp både katt och hund. Även om själva uppfödningen nu ligger på is är intresset fortfarande stort. Hemma finns sambo, två barn, hönor, ankor och Aussien Lyxxa som hon gärna är ute med i skogen. Personsök är en av favoritgrenarna.

Elena Runfors

Djurvårdare 

Elena började jobba hos oss 2023 och henne finner man på flera av de olika avdelningarna på kliniken. Elena är bland annat omvårdnadsansvarig och ser till att de inneliggande djuren får den omvårdnad de behöver. Utöver detta hjälper hon bland annat till med blodprovstagning och kör även blodanalyser på labbet. 

Monica Öberg,

Djurvårdare

Monica har en lång erfarenhet inom branschen och är den du först möter i receptionen.

Hemma på gården finns både ett gäng hundar, hästar och även får. 

Skärmavbild 2024-03-22 kl. 11.05.59.png

Sandra Bäckström,

Djurvårdare

Sandra jobbar som djurvårdare och är även ansvarig för klinikens växter/blommor. Sandra har varit med sedan uppstarten av kliniken. Hemma finns både kaninen Stampe, katten Gert-Owe och ett gäng ankor. 

bottom of page